Over ons

Dirtees is opgericht voor wie maar niet volwassen willen worden. Na een jeugd lang voor de buis gekluisterd te hebben gezeten wil je nog maar één ding: niet de dingen los laten waarmee je bent opgegroeid. Dagen werden besteed aan het kijken naar de Transformers of The X-Men. Uren leken minuten bij het zien van Ghostbusters en Dungeons & Dragons. De tussen-de-middagen waren voor The Amazing Spider-Man, en de zondagochtenden voor Batman: The Animated Series.

En dat is waar Dirtees voor is opgezet, om al je jeugdhelden een plaats te geven in het leven van nu. Van T-shirts voor dames en heren tot T-shirts voor kinderen, en babyrompers voor de allerkleinste helden. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tassen, bekers, magneten en meer. Veel meer!

Kortom: Marvel, Captain N: The Gamemaster, Bucky O'Hare en andere klassieke cartoon fans opgelet: je jeugd is bij Dirtees nog lang niet voorbij! 

Wil je ons nog beter leren kennen, houd dan "About Me" in de gaten op Dirtees' Blog, hier stellen we ons één voor één voor. Wil je het nog persoonlijker? Kom dan gerust langs bij ons op de stand op één van de vele beurzen waar we per jaar aanwezig zijn, te vinden in de agenda.