Alle Dirtees' Blog Posts>IT movie giveaway.

IT movie giveaway.

IT movie giveaway.

,,If you'll come with me, you'll float too."

 

IT draait sinds kort in de bioscoop en heeft in zijn openingsweekend al enkele records verbroken in de US.
Met een opbrengst van $123 miljoen is IT zowel Wonder Woman ($103 miljoen) en Spider-Man: Homecoming ($117 miljoen) voorbij gestreefd. Het record van beste september openingsweekend staat niet meer op naam van Hotel Transylvania 2 ($48,5 miljoen) en de opening voor grootste horror/supernatural film is niet langer meer Paranormal Activity 3 ($52,6 miljoen).
Op de lijst van grootste R-Rated openingen staat alleen Deadpool ($132,4 miljoen) nog boven IT.
Ook in Nederland voert IT nu de “grootste horrorfilm opening”lijst aan, een lijst waar Sint eerder aan kop stond.
IT  -  €1.263.957 / 138.019 bezoekers
SINT - €698.000 / 88.900 bezoekers

Om dit te vieren, en omdat ik zelf ook een groot fan ben van IT, verloten we een IT goodiebag. Hoe? Lees snel verder.

 

De horror- thriller IT van New Line Cinema, onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf.

In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf. Zal het deze kinderen lukken om het kwaad uit hun woonplaats te verdrijven?

Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

#ITMovie
www.ITFilm.nl
Sinds 7 september 2017

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

 


Win nu een IT goodiebag met hierin 2 tickets, een IT paraplu en IT T-shirt!


Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden en een mail te sturen aan shop[@]dirtees.nl met als onderwerp “I’ll float too”:
Hoe heet de acteur uit IT die in Guardians of the Galaxy de jonge Star-Lord speelt, en in Once Upon a Time Rumplestiltskin?

Je kunt meedoen tot donderdag 14 september.
Met de winnaar wordt contact opgenomen.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Zou je sowieso een IT T-shirt willen bestellen, vraag ons dan via de mail of onze social media naar de mogelijkheden.