Alle Dirtees' Blog Posts>About Me: Melvin Imanuel

About Me: Melvin Imanuel

About Me: Melvin Imanuel

Melvin is één van de oprichters van Dirtees, en als je Dirtees bezoekt op conventies of events dan heb je hem vast wel op de stand gezienof gesproken.

Opgegroeid in de jaren ’80 met tekenfilms, de (Super) Nintendo en de beste films ever. Dit heeft ervoor gezorgd dat Melvin een jeugd heeft gehad die hij tot de dag van vandaag weigert los te laten. Hij wilde vroeger niets liever dan Jurassic Park bezoeken, was na schooltijd steevast in de bibliotheek te vinden om strips en griezelboeken te lezen en won op de eerste kinderbingo op de camping Castle Greyskull en zoveel andere prijzen, dat de campleiding hem terug naar het huisje moest brengen om te helpen met het dragen van de prijzen.

Hij heeft lang gehoopt om op een dag archeoloog te worden, m
aar weet dat wat hij nu doet veel leuker is. Hij was het jongetje in de klas dat altijd het nieuwste speelgoed en de laatste games voor de Gameboy had omdat zijn familie in Amerika woonde. Hij komt al zo’n 15 jaar op conventies en heeft voor Dirtees 10 jaar in een winkel gewerkt. Misschien dat hij wel voor Dirtees geboren is.

Naast alles retro heeft hij al jaren een grote liefde voor Japan die zijn huidige vorm aannam toen hij daar samen met zijn vader heeft rondgereisd. Er komt een dag dat Dirtees en deze liefde samensmelten. 


Guilty pleasure: Heeft in 1998 gespijbeld op de dag van de premiére van Godzilla om deze, in zijn eentje, in de bioscoop te zien. (sorry moeder van Melvin)
Meest gekeken film: Waarschijnlijk Starship Troopers, Don’t Be A Menace (To Society While Drinking Juice In The Hood) of Jurassic Park. 
Meest Geeky Moment: Oeeeeeee, misschien wel het herkennen op een rommelmarkt van een “lapje vlees” van de Jurassic Park 1993 Triceratops Action Figure. Of het laten fotograferen van zichzelf met zijn Turtles collectie. Als kind. Echt waar, het was heel lang geleden. Alsof jij dat nooit hebt gedaan.

  • Avatar
   gharbi
   May 10, 2016

   Hello, My name is Gharbi. I was in facts 2016. I buy some T-shirts from Melvin, and i get the tombola number 342. Do i win something? Thank you .

   • Avatar
    Team Dirtees
    May 10, 2016

    Hi Gharbi. We announced the winners on our Facebookpage the day after facts, www.facebook.com. We suggest you take a look there, or contact us via Facebook, the contact form on this site or an email to shop[@]dirtees.nl We deleted your phone number for your privacy.

Leave a Reply