Gift

Niet alleen staat Dirtees bekend om zijn T-shirtcollectie voor dames, heren en kinderen, maar ook om alle cadeau artikelen. Mokken, onderzetters, ontbijtplankjes en ga zo maar door. Stay tuned, want de giftcollectie wordt alsmaar groter.

Gift There are no products in this category.

Subcategorieën

 • Mokken

  Of je nu gaat voor koffie of thee, of misschien wel warme chocolademelk met slagroom (belachelijk idee natuurlijk, als je dit tijdens de zomer leest).

 • Onderzetters

  Als je mokken in de colletie hebt moet je natuurlijk ook onderzetters hebben, dus hebben we die. Van Batman tot Commodore 64, voor ieder wat wils.

 • Magneten

  Pimp je koelkast nu bij Dirtees met onze magneten. De keuze is reuze, maar wij hebben een selectie van het aanbod gemaakt. Op zoek naar iets speciaals? Drop us a line en wij gaan voor je op zoek.

 • Ontbijtplankjes

  Herinner je ze nog? Die oude ontbijtplankjes? Herleef die goede oude tijd met onze ontbijtplankjes met je favoriete helden. Onder andere Batman, Captain America, Luke Skywalker en Godzilla staan je bij om je honger te stillen. Daarnaast misstaan ze niet bij je aan de muur. Nog een belangrijk weetje: geschikt voor in de afwasser. De afmetingen zijn 24 x 15 cm.

 • Sleutelhangers